Mini huis. Maxi geluk. Ver weg van alles.

Mini huis.
Maxi geluk.

huis.jpg
 
 
 

Geen agenda, geen drukte, geen klok. Alleen jij en de omgeving. Jij en je gedachten. Af en toe ruimte en rust nemen, helemaal voor jezelf, helpt je aan een fijner leven. Daarom krijg je van mij op de Duivenhoekseweg 10 een mini huis voor maxi geluk. Als rustpunt in je drukke leven. Even eruit, weg van alles dat je moet. Lummelen in de ligstoel, turen naar de boten in de verte of gemoedelijk naar de Zeeuwse lucht staren. Een goed gesprek met jezelf of je partner. Doen waar jij op dat moment zin in hebt. Aanlokkelijk en soms misschien prettig confronterend.

 
 
 
 
 

Kleine Avonturen.
grote herinneringen.

 
 
schepen schelde.jpg
 
 

Je krijgt een knus maar mini vakantiehuis met uitzicht en vlakbij de Westerschelde. Midden in een gehucht met tuin, grenzend aan akkervelden en op loopafstand van het water. Op Duivenhoek, gelegen tussen Kloosterzande, Paal en Graauw nabij het mooie vestingstadje Hulst en Het Verdronken Land van Saeftinghe. Wat ooit een varkensstal was is omgetoverd tot een prachtig optrekje.

 
 
 
voortuin.jpg

WIJ VOELDEN ONS HIER VANAF HET MOMENT VAN AANKOMEN METEEN GOED EN VONDEN HET HEEL JAMMER OM TE VERTREKKEN.

- Corine + CARL

 
 
 

Blije Smoelen

Het is een prachtig en knus huisje. Precies zoals op de foto’s. Alles wat je nodig hebt is in het huisje aanwezig waardoor je er echt optimaal van kan genieten. ‘s Morgens wakker worden met de ruige wind (in als geval) en fluitende vogels. Het niets hoeven, de stilte en weinig prikkels van buitenaf is heerlijk als je je hier op instelt. Voor herhaling vatbaar!
- Rosalie

Wat hebben we het fijn gehad! Het weer was helaas wat slechter maar ondanks dat was het heerlijk om in het huisje te zijn. Lekker bij het kacheltje en op de bank, wat een goede sfeer! Anouk heeft een prachtige website met heel veel leuke tips in de omgeving waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Wij waren aangenaam verrast door de prachtige omgeving van Zeeuws Vlaanderen en erg onder de indruk van het huisje!
- Steven

Schattig, stylisch en goed verzorgd huisje! Parkeergelegenheid top en rustige locatie. Eettafel buiten, en ligstoeltjes in de tuin. De locatie is gunstig ten opzichte van grotere steden. Keuken goed voorzien en heerlijk comfortabel bed! Anouk is een fijne gastvrouw en staat altijd open voor vragen. Een aanrader!
- Marieke

 
 
 
 

Nieuwsgierig?